2019

ABI GOES TALLINN 2019

Suomen suurin on nyt entistäkin suurempi! Vuonna 2019 järjestetään Euroopan suurimmat abien hotellibileet. Abivuoden kohokohta viedään nyt uudelle levelille neljän tähden AGT – hotelleihin. AGT2019 on paljon enemmän kuin pelkkä matka. Se on elämys. Se on legenda, jota ei unohda!

 

LÄHDÖT

AGT2019 järjestetään ainakin kuudella lähdöllä:
Torstaina 14.2.2019 - Loppuunvarattu
Perjantaina 15.2.2019 - Loppuunvarattu
Lauantaina 16.2.2019 
Sunnuntaina 17.2.2019
Perjantaina 1.3.2019
Lauantaina 2.3.2019  

Mikäli haluamasi lähtö on loppuunvarattu, olethan yhteydessä meihin. Todella suuren kysynnän vuoksi nyt myös sunnuntai 17.2 lähtö varattavissa! Tarkemmat hotellikohtaiset varaustilanteet näet linkin takaa.

AGT - VIRU

-Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
-Majoitus 2-3 hengen huoneissa neljän tähden Sokos Hotel Virussa
-Aamiainen hotellilla
-Pääsy kaikkeen matkalla järjetettävään ohjelmaan.
-Sisäänpääsy abeille samassa hotellissa järjestettäviin Euroopan suurimpiin hotellibileisiin.

Matkan hinta julkaistaan lähiaikoina. 

AGT - MERITON

-Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
-Majoitus 2 hengen huoneissa neljän tähden Park Inn by Radisson Meritonissa. Hotellille kuljetukset terminaalista.
-Aamiainen hotellilla
-Pääsy kaikkeen matkalla järjestettävään ohjelmaan.
-Sisäänpääsy ja jatkuva kuljetus aamuun asti abeille Sokos Hotel Virussa järjestettäviin Euroopan suurimpiin hotellibileisiin.
Matkan hinta julkaistaan lähiaikoina. 

AGT - VIRU

Sokos Hotel Viru on huikea ja maineikas neljän tähden hotelli, joka näkyy Tallinnan taivasrajalla ikonisena maamerkkinä. Kaikkien AGT-hotellien tapaan myös Virussa on upeat huoneet ja komeat tilat. Valikoimasta löytyy etkobaaria, ravintoloita, kahviloita ja paljon muuta. Samassa rakennuksessa hotellin kanssa on myös suuri kauppakeskus, jossa voi shoppailla edullisesti tai vaikkapa ottaa huikopalaa aamukuuteen asti auki olevassa Hesburgerissa

AGT - MERITON

Park Inn by Radisson Meriton on yksi Tallinnan suurimmista ja tasokkaimmista hotelleista. Korkeatasoiset ravintolat ja upeat tilat tekevät tästäkin hotellista neljän tähden hotellin. Meritonista löytyy tyylikäs etkobaari, josta pääsee kätevästi juhlimaan muiden abien kanssa aamuun asti! Meritonissa on myös kylpyläosasto, jossa kelpaa rentoutua vaikka ennen illan eeppisiä bileitä.

Lähde koulusi yhteyshenkilöksi! AGT:lla se on helppoa ja mukavaa! 

Saat ilmaisen AGT:n, majoituksen korotetussa huoneluokassa  ja muita etuja, ilman suurempia ponnisteluja! Älä huolehdi maksuista tai huonejaoista, sillä nämä hoidetaan puolestasi.

"AGT:n promona oleminen oli vuoden helpoin pesti! " 

Haluatko meidät esittelemään Euroopan suurimmat hotellibileet abeille? Pistä viestiä!

Miksi AGT?

agt-etusivu-artisti

ELÄMYS

AGT:ssa juhlitaan tyylikkäästi aamuun asti! Paikanpäältä löydät punaista mattoa, valonheittimiä, konfettisadetta, ennennäkemättömän shown ja paljon muuta! AGT suunnitellaan yhdessä abien sekä Euroopan johtavien tuotantoyritysten kanssa, joten luvassa on takuuvarmasti ikimuistoinen kokemus. Tämä tulee nähdä itse!

agt-etusivu-artisti

ARTISTIT

AGT:ssa esiintyvät huippuartistit! . V.2018 artisteina ovat mm. Teflon Brothers ja Reino Nordin.

Haluatko vaikuttaa artisteihin? Laita meille viestiä!

agt-sivuille-tallinna

TALLINNA

Kaupunki, jolla on upea miljöö täynnä tasokkaita ravintoloita, kauppoja ja nähtävää. Voit tutustua täysin vapaasti oman valintasi mukaan Tallinnaan AGT:n aikana. Tallinnasta löytyy jokaiselle jotakin!

AGT sivuille 1

EUROOPAN SUURIMMAT HOTELLIBILEET ABEILLE!

Vuoden 2019 AGT on Euroopan suurimmat hotellibileet abeille!  Koska muulloin voit mennä juhlimaan ulkomaille hotelliin 2000 abin kanssa? Tämä on pakko kokea itse.

agt sivuille3

HELPPO MAKSAMINEN

 

AGT:n yhteyshenkilön ei tarvitse kerätä rahaa tai hoitaa huonejakoa, sillä me hoidamme sen! Kaikki tämä on tehty mahdollisimman helpoksi, jolloin voit keskittyä oleelliseen, eli olemaan abi!

a8e_vasemmalta_konsta_leskela_tommi_pura_miska_sulander_kuvaaja_julia_fesiuk

NUORTEN OMISTAMA JA TEKEMÄ

AGT:n on täysin nuorten omistama ja tekemä! Idea syntyi vuonna 2014, kun kolme silloista abia päättivät oman risteilynsä jälkeen luoda erilaisen matkan. Matkan, jonka abiturientit todella ansaitsevat. Otammekin abit suunnitteluun isosti mukaan. Jos sinulla on ideoita, kerro! Me kuuntelemme. 

Kuulostiko hyvälle? Jo yli 9000 abia on varannut paikan AGT:lle!

Abi Goes Tallinn on aito ja alkuperäinen abimatka!