ABI GOES TALLINN 2019

Suomen suurin on nyt entistäkin suurempi! Vuonna 2019 järjestetään Euroopan suurimmat abien hotellibileet. Abivuoden kohokohta viedään nyt uudelle levelille neljän tähden AGT – hotelleihin. AGT2019 on paljon enemmän kuin pelkkä matka. Se on elämys. Se on legenda, jota ei unohda!

 

LÄHDÖT

AGT2019 järjestetään ainakin viidellä lähdöllä:
Torstaina 14.2.2019
Perjantaina 15.2.2019
Lauantaina 16.2.2019
Perjantaina 1.3.2019
Lauantaina 2.3.2019

 

AGT - VIRU

-Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
-Majoitus 2-3 hengen huoneissa neljän tähden Sokos Hotel Virussa
-Aamiainen hotellilla
-Pääsy kaikkeen matkalla järjetettävään ohjelmaan.
-Sisäänpääsy abeille samassa hotellissa järjestettäviin Euroopan suurimpiin hotellibileisiin.

Matkan hinta julkaistaan lähiaikoina. 

AGT - MERITON

-Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki
-Majoitus 2 hengen huoneissa neljän tähden Park Inn by Radisson Meritonissa. Hotellille kuljetukset terminaalista.
-Aamiainen hotellilla
-Pääsy kaikkeen matkalla järjestettävään ohjelmaan.
-Sisäänpääsy ja jatkuva kuljetus aamuun asti abeille Sokos Hotel Virussa järjestettäviin Euroopan suurimpiin hotellibileisiin.
Matkan hinta julkaistaan lähiaikoina. 

AGT - VIRU

Sokos Hotel Viru on huikea ja maineikas neljän tähden hotelli, joka näkyy Tallinnan taivasrajalla ikonisena maamerkkinä. Kaikkien AGT-hotellien tapaan myös Virussa on upeat huoneet ja komeat tilat. Valikoimasta löytyy etkobaaria, ravintoloita, kahviloita ja paljon muuta. Samassa rakennuksessa hotellin kanssa on myös suuri kauppakeskus, jossa voi shoppailla edullisesti tai vaikkapa ottaa huikopalaa aamukuuteen asti auki olevassa Hesburgerissa

AGT - MERITON

Park Inn by Radisson Meriton on yksi Tallinnan suurimmista ja tasokkaimmista hotelleista. Korkeatasoiset ravintolat ja upeat tilat tekevät tästäkin hotellista neljän tähden hotellin. Meritonista löytyy tyylikäs etkobaari, josta pääsee kätevästi juhlimaan muiden abien kanssa aamuun asti! Meritonissa on myös kylpyläosasto, jossa kelpaa rentoutua vaikka ennen illan eeppisiä bileitä.

Lähde koulusi yhteyshenkilöksi! AGT:lla se on helppoa ja mukavaa! 

Saat ilmaisen AGT:n ja muita etuja, ilman suurempia ponnisteluja! Älä huolehdi maksuista tai huonejaoista, sillä nämä hoidetaan puolestasi.

"AGT:n promona oleminen oli vuoden helpoin pesti! " 

Haluatko meidät esittelemään Euroopan suurimmat hotellibileet abeille? Pistä viestiä!

agt-etusivu-artisti

AGT - ELÄMYS

AGT:ssa juhlitaan tyylikkäästi aamuun asti! Paikanpäältä löydät punaista mattoa, valonheittimiä, konfettisadetta, ennennäkemättömän shown ja paljon muuta! AGT suunnitellaan yhdessä abien sekä Euroopan johtavien tuotantoyritysten kanssa, joten luvassa on takuuvarmasti ikimuistoinen kokemus. Tämä tulee nähdä itse!

agt-etusivu-artisti

AGT - ARTISTIT

AGT:ssa esiintyvät huippuartistit! V. 2017 artisteina olivat mm. Reino Nordin ja Evelina. V.2018 matkalle on jo julkistettu Teflon Brothers!

Haluatko vaikuttaa artisteihin? Laita meille viestiä!

agt-sivuille-tallinna

TALLINNA

Kaupunki, jolla on upea miljöö täynnä tasokkaita ravintoloita, kauppoja ja nähtävää. Voit tutustua täysin vapaasti oman valintasi mukaan Tallinnaan AGT:n aikana. Tallinnasta löytyy jokaiselle jotakin!