AGT

2021

AGT 2021 siirtyy

Johtuen vallitsevasta tilanteesta, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin siirtää AGT 2021 -tapahtumaa vielä kerran. Ymmärrämme, että tämä vituttaa, niin meitäkin. Perustimme AGT:n aikoinaan, jotta abivuosi saisi ansaitsemansa päätöksen. Paremman kuin mitä meillä itsellämme – silloin edellisen vuoden abeilla – oli. 

 AGT:ta ei pystytä järjestämään abivuoden 2021 aikana, ja sen siirtyminen kauas alkuperäisestä ajankohdasta tuntuu meistä todella pahalta ja on kaikkea muuta mitä halusimme alunperin. Valitettavasti ensimmäinen ajankohta, jonka takana uskallamme seistä luottavaisin mielin on ensi vuoden alussa. 

AGT:sta tulee luokkakokoushenkinen juhla, jossa abit 2021 kohtaavat vielä kerran! Jotta lukionne  viimeinen yhteinen muisto ei olisi korona ja lockdown, vaan eeppiset hotellibileet parhaiden kaverien kanssa Tallinnassa! AGT:n uudet päivät ovat välillä 9.2.2022 – 22.2.2022. Ilmoitamme tarkat päivämäärät heti kun saamme ne vahvistettua. Lupaamme, että panostamme ohjelmaan entistäkin enemmän ja luvassa on jotain, josta puhutaan vielä pitkään. 

 Jos haluat juhlia 2022 luokkakaveriesi kanssa Tallinnassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ilmoitamme tarkat päivät sinulle heti, kun saamme ne vahvistettua. 

 Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin siirrosta ja tilanteesta näet täältä. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen siirtoon, katsothan aina ensin infosivulta, jonka jälkeen voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme (agt@matkapojat.fi). 

 

 Koitetaan jaksaa vielä yhdessä, paremmat ajat ovat jo tulossa! 

 

-AGT -tiimi

 

Lisää infoa ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin näet tästä

LÄHTÖPÄIVÄT 2022

AGT:n uudet päivät ovat välillä 9.2.2022 – 22.2.2022. Ilmoitamme tarkat päivämäärät heti kun saamme ne vahvistettua. Lupaamme, että panostamme ohjelmaan entistäkin enemmän ja luvassa on jotain, josta puhutaan vielä pitkään. 

Jos haluat juhlia 2022 luokkakaveriesi kanssa Tallinnassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ilmoitamme tarkat päivät sinulle heti, kun saamme ne vahvistettua. Lisää infoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä näet täältä

PAKETTI

Laivamatkat
Helsinki – Tallinna – Helsinki

Majoitus 2-3 hengen huoneissa

Pääsy kaikkeen matkalla järjestettävään ohjelmaan sisältäen huikeat keikat

Laadukas aamiainen hotellilla

Miksi lähteä 2022?

ELÄMYS

 Vuonna 2022 juhlitaan tyylikkäästi parhaiden kaverien kanssa aamuun asti! Kohtaa lukiokaverisi vielä kerran ja juhli abivuodenkin edestä. Paikanpäältä löydät punaista mattoa, valonheittimiä, konfettisadetta,  ja paljon muuta!  Tulemme panostamaan artisteihin ja ohjelmaan erityisesti, joten tämä tulee nähdä itse!

ARTISTIT

Tulemme panostamaan ohjelmaan entistäkin enemmän. Luvassa on jotain, josta puhutaan vielä pitkään. AGT:lla on aikaisemmin esiintynyt mm. Edm-megatähti Tungevaag, Teflon Brothers, Gasellit, Ibe, Melo, Reino Nordin ja monia muita!

KAIKKIEN AIKOJEN LUOKKAKOKOUS

AGT:sta tulee luokkakokoushenkinen juhla, jossa abit 2021 kohtaavat vielä kerran! Jotta lukionne  viimeinen yhteinen muisto ei olisi korona ja lockdown, vaan eeppiset hotellibileet parhaiden kaverien kanssa Tallinnassa!

TALLINNA

Matkalla et ole jumissa laivassa! Tallinnasta löytyy tasokkaita ravintoloita, kauppoja ja nähtävää. Voit tutustua täysin vapaasti oman valintasi mukaan Tallinnaan matkan aikana.