Kuinka valita lähtöpäivä AGT:lle

Saamme vuosittain useita kysymyksiä, että onko lukion lähtöpäivällä jotain väliä? Onko joku päivistä parempi? Sanottakoon se heti alkuun, että ei.

AGT:lla lähtöpäivät ovat kahdella eri viikolla, jolloin voit halutessasi valita esim. lukiosi penkkariviikolle sopivat päivän. Voit katsoa esim. lukiosi aikaisempien vuosien abien penkkariaikaa, sillä kokemuksemme mukaan penkkariviikko pysyy usein samana vuodesta toiseen.

Mutta onko esim. penkkaripäivän lähdöllä eroa sunnuntain lähtöön? Ei yhtään mitään. AGT:lla on panostettu aina siihen, että kaikilla lähdöillä on samantasoinen, ellei jopa 100% sama ohjelma. Historian aikana myös jokainen AGT:n lähtö on ollut loppuunmyyty, joten ns. tyhjiä lähtöjä ei ole, vaan jokaisella lähdöllä on takuuvarmasti ollut bileet, jotka muistat loppuelämäsi. Jos et vieläkään usko tätä, niin AGT:n instagramista löydät päiväkohtaisesti aftermoviet, joista näet tämän 💥

Loppuviikon / maanantain lähdöissä on vielä sekin hyvä puoli, että mikäli penkkarien jälkeen väsyttää (heh), niin ennen AGT:ta ehtii hieman palautua 😎. Penkkaripäivien lähdöt ovat suunniteltu erityisesti pk-seutujen lukioiden aikatauluihin ja muualta tulevilla saattaa tulla näihin turhan kova kiire. Mikäli lukiosi on siis kauempaa ja haluaisi torstain lähdöille, olethan yhteydessä meihin.

Heräsikö kysymyksiä? Ole meihin yhteydessä, vastailemme mielellään! Meidät saa kiinni spostilla osoitteesta info@agt.fi 🙏🏼

Terveisin,

Tommi / AGT Tiimi