8 syytä valita AGT

Miksi juuri sinun lukion kannattaa valita AGT? Kasasimme alle kahdeksan eri syytä!

1: Kerran elämässä

AGT:n voit kokea vain kerran elämässä! Milloin  muulloin voit juhlia ulkomailla lähes 2000 muun abin kanssa? Ruotsinlaivalla voit juhlia  koska tahansa mutta bileet ulkomailla ovat ainutkertaiset

2: Tallinnan laadukkaimpia hotelleja

AGT:lla majoitut oikeasti laadukkaissa hotelleissa! Valitsemme hotellimme tarkkaan ja kuuntelemme palautetta joka vuosi. Valitsemme tarkkaan hotellimme ja ne ovat keskeisillä sijainneilla. Ja mikä parasta – hotellit eivät keinu! Lukiot majoitetaan aina samaan hotelliin lähelle toisiaan

3: Elämäsi bileet

 Koska muulloin voit matkustaa ulkomaille juhlimaan lähes 2000 muun abin kanssa? AGT:lla panostetaan valtavasti siihen, että juuri sinulla olisi hauskaa: Bileistä löytyy mm. live-tila keikkoja varten, ruokaa, useita baareja ja gameroom! Eikä tämä jää tähän; Bileistä löydät ylläolevien  lisäksi Suomen kovimmat artistit, DJ’t ja yllätyksiä. Vuonna 2023 bileissä kierteli esim. Suomen parhaaksi valittu taikuri ja saksofonisti. Ja mikä parasta: sinä päätät sisällön! Lähetämme kaikille asiakkaille vuosittain kyselyn, jossa he saavat ehdottaa ohjelmaa ja artisteja. 

 

4: Tallinna – paljon tekemistä ja kokemista

AGT:ltä ja Tallinnasta löytyy myös monipuolisesti tekemistä kaikille lukiosi lähtijöille. Matkalla et ole jumissa keinuvassa ja ahtaassa laivassa . Olemme järjestäneet toiveiden mukaan mm. kisoja, karaokea, beerpongia ja paljon muuta! Näiden lisäksi tapahtumasta löytyy rauhallinen tila ja lautapelialue hengähtämistä  varten. Hotellien läheisyydestä löytyvän hulppean ostoskeskuksen ja Tallinnan vanhankaupungin lisäksi Tallinnan trendikkäistä kaupunginosista löydät halutessasi suosituimmat ravintolat ja museot.

5: Kuuntelemme asiakkaita

 AGT on ollut aina abien suunnittelema! Keräämme kaikilta asiakkailta ehdotuksia artistien ja ohjelman suhteen. Matkan jälkeen jokaiselta kerätään palaute kyselyllä. 

 

6: Vaivattomin lukion yhteyshenkilölle

 AGT:n yhteyshenkilön ei tarvitse kerätä rahaa tai hoitaa huonejakoa, sillä me hoidamme ne puolestasi Kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi!

 

7: Monipuolisin

AGT:lla voit tehdä järjestetyn ohjelman lisäksi myös paljon muuta! Voit halutessasi mennä tutustumaan Tallinnan historialliseen kaupunkiin, kauppoihin tai museoihin ohjelman lisäksi.

8: Nuorten perustama

AGT:n on täysin nuorten perustamana ja tekemä! Idea syntyi vuonna 2016, kun kolme silloista abia päättivät oman risteilynsä jälkeen luoda paremman matkan. Matkan, jonka abiturientit todella ansaitsevat. Vuodesta toiseen abit ovat olleet mukana suunnittelemassa matkaa.  Jos sinulla on ideoita, kerro! Me kuuntelemme. Merkittävä osa työntekijöistämme on ollut myös asiakkaana matkalla – laita rohkeasti viestiä (info@agt.fi) jos haluaisit olla osa tiimiä!