ABI GOES TALLINN -ELÄMYS

Abi Goes Tallinn on paljon enemmän kuin pelkkä matka. Se on elämys, joka pitää kokea itse! Jokainen hotellimme on neljän tähden hotelli, joten ahtaiden hyttien aika on ohi! Kaikista hotelleistamme löytyy mm. ravintola, kahvila, tyylikäs etkobaari! Vuonna 2019 bileet järjestetään legendaarisessa Sokos Hotel Virussa. Olümpiasta Viruun kulkee Shuttle-busseja läpi yön veloituksetta! Aamulla hotelleissa tarjoillaan kattava aamiainen, joka sisältyy matkan hintaan.

ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRU

AGT - VIRU

 Tämä maineikas neljän tähden hotelli näkyy Tallinnan taivasrajalla jylhänä tornina. Muiden hotellien tapaan täälläkin on upeat uudet huoneet ja komeat tilat. Löytyy etkobaaria, ravintoloita, kahviloita ja paljon muuta. Illan tässäkin hotellissa kruunaa upeat järjestelyt Club AGT:lla, jossa biletetään aamuun asti!

RADISSON BLU OLÜMPIA

 

AGT - OLUMPIA

Radisson Blu Olümpia on yksi Tallinnan tasokkaimpia hotelleja. Jo vuosien ajan Tallinnassa vierailleet tähdet ovat yöpyneet Olümpiassa. Hotellissa on huikeat 26 kerrosta ja huoneista avautuu upea näkymä kauniiseen Tallinnaan. Olümpiasta löytyy tasokas ravintola, kahvila ja lähellä on mm. Stockmann -tavaratalo. Matkan aikana hotellin edestä kulkee shuttle-bussi Sokos Hotel Viruun läpi yön.

NORDIC HOTEL FORUM

 

Nordic

Nordic Hotel Forum on tasokas neljän tähden busineshotelli Tallinnan keskustassa. Muiden hotellien tapaan sieltä löytyy tasokas ravintola ja aulabaari. Hotellin sijainti on todella hyvä, Sokos Hotel Virua vastapäätä! Välittömästä läheisyydestä löytyy Tallinnan vanha kaupunki, jossa on paljon ravintoloita ja kauppoja.

Euroopan suurimmat hotellibileet abeille!

Vuonna 2019 AGT on Euroopan suurimmat hotellibileet abeille! Sokos Hotel Viruun rakennetaan festivaalitason bileet! Hotellista löytyy useita baareja, ravintoloita ja legendaarinen Club AGT! Näitä bileitä tähdittävät Suomen eturivin artistit!
Näyttävä tekninen toteutus ja suunnittelu pitää huolen että nämä juhlat muistetaan vielä pitkään.

 

ESIINTYJÄT

AGT- matkalla pääset huikeiden artistien keikoille! Vuoden 2018 lähdöillä esiintyivät mm. Teflon Brothers sekä Reino Nordin! Tämän lisäksi mukana olivat AGT:n omat legendaariset dj't, jotka pitivät huolen menosta läpi illan ja yön. Haluatko vaikuttaa vuoden 2019 artisteihin? Pistä meille viestiä! 

 

Tallinna

Jokainen matkalainen on vapaa käymään syömässä ja tekemään ostoksia hintatasoltaan edullisessa Tallinnassa! Taksitkin ovat huomattavasti Suomen takseja edullisempia.