ABI GOES TALLINN -ELÄMYS

Abi Goes Tallinn on paljon enemmän kuin pelkkä matka. Se on elämys, joka pitää kokea itse! Jokainen hotellimme on neljän tähden hotelli, joten ahtaiden hyttien aika on ohi! Kaikista hotelleistamme löytyy mm. ravintola, kahvila, tyylikäs etkobaari, ja pääsy Club AGT:lle ! Aamulla hotelleissa tarjoillaan kattava aamiainen, joka sisältyy matkan hintaan.

Radisson Blu Olümpia

AGT - OLUMPIA

Neljän tähden Radisson Blu Olümpia on tasokas ja suosittu hotelli Tallinnassa. Kuten muistakin AGT:n hotelleista, Olümpiasta löytyy ravintola, kahvila, sekä tyylikäs aulabaari. Hotellin läheisyydestä löytyy Stockmann–tavaratalo, jossa on myös ruokakauppa. Olümpiassa juhlitaan satojen abien voimin pitkälle yöhön sinne rakennettavassa Club AGT:ssa, joten meno tulee varmasti olemaan katossa!

Park Inn by Radisson Meriton

AGT - MERITON

Park Inn by Radisson Meriton on Tallinnan yksi suurimmista hotelleista. Tasokkaat ravintolat ja upeat tilat tekevät tästäkin hotellista neljän tähden hotellin. Meritonista löytyy tyylikäs etkobaari josta pääsee kätevästi suoraan Club AGT:lle juhlimaan aamuun asti! Muista hotelleista poiketen Meritonista löytyy myös kylpylä jossa kelpaa rentoutua vaikka ennen illan eeppisiä bileitä

ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRU

AGT - VIRU

 Tämä maineikas neljän tähden hotelli näkyy Tallinnan taivasrajalla jylhänä tornina. Muiden hotellien tapaan täälläkin on upeat uudet huoneet ja komeat tilat. Löytyy etkobaaria, ravintoloita, kahviloita ja paljon muuta. Illan tässäkin hotellissa kruunaa upeat järjestelyt Club AGT:lla, jossa biletetään aamuun asti!

CLUB AGT

Jokaisesta hotellista löytyvässä Club AGT:ssa juhlitaan aamuun asti. Näitä bileitä tähdittävät Suomen eturivin artistit!
Näyttävä tekninen toteutus ja suunnittelu pitää huolen että nämä juhlat muistetaan vielä pitkään.

 

ESIINTYJÄT

AGT- matkalla pääset huikeiden artistien keikoille! Vuoden 2018 lähdöillä esiintyvät Teflon Brothers sekä Reino Nordin! Tämän lisäksi mukana ovat AGT:n omat legendaariset dj't, jotka pitävät huolen menosta läpi illan ja yön.

 

Tallinna

Jokainen matkalainen on vapaa käymään syömässä ja tekemään ostoksia hintatasoltaan edullisessa Tallinnassa! Taksitkin ovat huomattavasti Suomen takseja edullisempia.