Virtuaalipenkkarit 2021

AGT ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk esittävät: Virtuaalipenkkarit 2021 ft. Teflon Brothers!

Koronan myötä abien kestävyyttä on koeteltu, viimeisimpänä tämä pilasi penkkarit.  Meitä harmittaa koko vuosiluokan puolesta. Nyt on meidän aikamme antaa takaisin!

Tämän takia AGT ja Xamk järjestävät Suomen kaikille lukiolaisille ilmaiset virtuaalipenkkarit. Kyseessä on abien yhteinen juhlailta lukiovuosien kunniaksi. Striimissä esiintyvät UMK-finalisti ja lukuisia hittejä tehnyt Teflon Brothers sekä AGT:n legendaarinen dj-ryhmä Frat House Brothers!

Asetu siis tänään kello 20:00 eteenpäin omalle kotisohvalle nauttimaan edes osa siitä säihkeestä, minkä abit ansaitsevat!

Parhaan katselukokemuksen saat tietokoneella katsottuna ✨

INFO

Mitä?

 Ilmainen lähetys kaikille Suomen lukiolaisille. Esiintymässä Teflon Brothers ja AGT:n legendaarinen dj-ryhmä Frat House Brothers.

Milloin?

26.2.2020 KLO. 20.00 alkaen. Kesto n. 1,5h.

Ohjelma

Aikataulu julkaistaan 22.2. Esiintymässä Teflon Brothers ja Frat House Brothers! 

TEFLON BROTHERS

Harmaa rinne, Maradona, Kesä 86, I love You, Pämppää.. Tarvitseeko luetella vielä enemmän? Hittejä kuin liukuhihnalta takoneet teflonit kruunaavat virtuaalipenkkarit!

FRAT HOUSE BROTHERS

Frat House Brothers eli tuttavallisemmin Frättärit koostuvat Tiktokistakin tutuista Henry Wekströmistä (@weksii) ja Juuso Jokisesta (@turunpug). Frättärit ovat soittaneet historian jokaisella AGT lähdöllä huikealla energialla, joka ei ole jäänyt varmasti keneltäkään huomaamatta!

Virtuaalipenkkarit tarjoaa: